Veelgestelde Vragen

Heeft u een vraag over levertijden? Lees eerst deze FAQ!

Langere Levertijden

Op dit moment hebben we te maken met verschillende aspecten die onze levertijd beïnvloeden:

COVID-19 - Aanvoer gaat trager en onregelmatig

Brexit –We krijgen een groot deel van onze bestellingen geleverd van uit het Verenig Koninkrijk. Er is veel onduidelijkheid over de levertijden van onze leverancier naar Nederland. In sommige gevallen blijven leveringen lang liggen bij de Douane. Ook kunnen sommige artikelen niet uitgevoerd worden. Er zijn hier nog geen richtlijnen voor.

PostNL – Het is momenteel nog steeds erg druk bij PostNL vanwege de lockdown. Het is mogelijk dat de bezorging van uw pakket vertraging op loopt. De levertijden liggen tussen 1 en 6 werkdagen.

Wat betekent dit in de praktijk?

Door deze factoren duurt het nu gemiddeld tussen de 1-4 werkdagen om uw bestelling te verzenden. Dit komt doordat onze voorraad in verschillende magazijnen ligt. Als een artikel “op voorraad” staat op onze website, dan is dat artikel in één van de magazijnen. Artikelen van verschillende magazijnen moeten verzonden worden als één pakket dat kost op dit moment extra tijd.

Als dan de zending de deur uit is kan het soms tot 3 dagen duren voordat de track-en-trace code werkt en u het pakket kan volgen, daarna volgt de werkelijke levering wat ook nog 3 dagen extra kan duren.

Gelukkig gaat het ook heel vaak gewoon goed, maar dit komt toch bij 20% van de bestellingen voor. Bij chemische producten zat al een verwerkingsvertraging, deze vertraging blijft en komt boven op de overige vertragingen.

Het is momenteel druk bij onze klantenservice en we krijgen veel vragen over de status van bestellingen. Wij verzoeken u pas na 8 werkdagen contact met ons op te nemen over de status van uw bestelling. Mocht er iets fout gaan met uw bestelling, dan nemen we altijd contact met u op en zoeken we samen naar een oplossing.

Leveringen

Bestelling

Verzending

Ondersteuning en advies

Ruilen en retourneren

Garantie

Mijn account

Betaling